(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
HODNĚ PARÁDY ZA MÁLO KORUNEK
Potřebné ingredience
MLETÉ MASO A VŠE CO DŮM DÁ....+ BRAMBORY
Postup přípravy
MLETÉ MASO VYJMEME NA IGELITOVOU FOLII,KDYŽ NENÍ TAK NA IGELITOVÝ SÁČEK....NAMOČÍME RUČKY DO VODY A MLETÉ ROZTAHÁME TAK ABY BYLO STEJNOMĚRNĚ ROZLOŽENÉ....NA MLETÉ DÁME HOŘČICI A POTOM PODLE LIBOSTI CO DŮM DÁ....KUPUJI OCHUCENÉ MLETÉ,DÁ SE TO DĚLAT I Z MLETÉHO ZE SÝREM,PROSTĚ FANTAZII SE MEZE NEKLADOU...POTOM VEZMEME IGELIT NA KTERÉM MÁME SMĚS A I S IGELITÁKEM VŠE FORMUJEME DO TVARU ŠIŠKA....JDE TO OPRAVDU VELICE SNADNO,ZVLÁDNE TO I MALÉ DÍTĚ....ZBYTEK SMĚSI CO SE NÁM NEVEŠLA DO MLETÉHO DÁME NA PEKÁČ A SPLOLU S MLETÝM PEČEME ZHRUBA 30 MINUT....NEZAPOMENEME SMĚS Z IGELITU VYKLOPIT!!!!JAKO PŘÍLOHA JSOU VHODNÉ AMERICKÉ BRAMBORY....BRAMBORY VE SLUPCE UVAŘÍME,ALE NÉ UPLNĚ DO MĚKA....NECHÁME VYCHLADNOUT A POTÉ DÁME DO FRITOVACÍHO HRNE A PEČEME DO ZLATOVA....MŮŽEME JE DĚLAT I V TROUBĚ A S TROCHOU OLEJE...OZDOBÍME A PODÁVÁME....JE TO JEDNODUCHÉ RYCHLÉ A LEVNÉ....PŘEJEME DOBRÉ CHUTI....
MLETÉ...
ROTÁHLÉ NA IGELITU
SMĚS CO DŮM DAL....
FORMOVÁNÍ ŠIŠKY V IGELITU....JE TO OPRAVDU SNADNÉ....
V PEKÁČI PŘED UPEČENÍM....
PO UPEČENÍ
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
rampy
(upraveno)
16. 9. 2009, 22:24
máme rádi ,díky za připomínku