Zobrazit přihlášovací formulář

Mleté maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 8 návštěvníků)

HODNĚ PARÁDY ZA MÁLO KORUNEK

0.0
HODNĚ PARÁDY ZA MÁLO KORUNEK

Potřebné ingredience

MLETÉ MASO A VŠE CO DŮM DÁ....+ BRAMBORY

Postup přípravy

MLETÉ MASO VYJMEME NA IGELITOVOU FOLII,KDYŽ NENÍ TAK NA IGELITOVÝ SÁČEK....NAMOČÍME RUČKY DO VODY A MLETÉ ROZTAHÁME TAK ABY BYLO STEJNOMĚRNĚ ROZLOŽENÉ....NA MLETÉ DÁME HOŘČICI A POTOM PODLE LIBOSTI CO DŮM DÁ....KUPUJI OCHUCENÉ MLETÉ,DÁ SE TO DĚLAT I Z MLETÉHO ZE SÝREM,PROSTĚ FANTAZII SE MEZE NEKLADOU...POTOM VEZMEME IGELIT NA KTERÉM MÁME SMĚS A I S IGELITÁKEM VŠE FORMUJEME DO TVARU ŠIŠKA....JDE TO OPRAVDU VELICE SNADNO,ZVLÁDNE TO I MALÉ DÍTĚ....ZBYTEK SMĚSI CO SE NÁM NEVEŠLA DO MLETÉHO DÁME NA PEKÁČ A SPLOLU S MLETÝM PEČEME ZHRUBA 30 MINUT....NEZAPOMENEME SMĚS Z IGELITU VYKLOPIT!!!!JAKO PŘÍLOHA JSOU VHODNÉ AMERICKÉ BRAMBORY....BRAMBORY VE SLUPCE UVAŘÍME,ALE NÉ UPLNĚ DO MĚKA....NECHÁME VYCHLADNOUT A POTÉ DÁME DO FRITOVACÍHO HRNE A PEČEME DO ZLATOVA....MŮŽEME JE DĚLAT I V TROUBĚ A S TROCHOU OLEJE...OZDOBÍME A PODÁVÁME....JE TO JEDNODUCHÉ RYCHLÉ A LEVNÉ....PŘEJEME DOBRÉ CHUTI....

MLETÉ...

ROTÁHLÉ NA IGELITU

SMĚS CO DŮM DAL....

FORMOVÁNÍ ŠIŠKY V IGELITU....JE TO OPRAVDU SNADNÉ....

V PEKÁČI PŘED UPEČENÍM....

PO UPEČENÍ

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

rampy 16. 9. 2009, 22:24
máme rádi ,díky za připomínku (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie